Több napos fotózás Attyapusztán és környékén!

Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy akár több napra is a vendégünk legyél! A lestől pár kilométerre található egy vendégház, a Fáradt Vándor Fogadó. Távol a városi zajoktól, rengeteg háziállat teszi pihentetővé és kedvessé, melyet gondosan megtervezetek tulajdonosaik, Balázs és Dóra. A házaikról érdemes tudni, hogy igazán vendégszeretőek. Dóra remekül főz, Balázs pedig jó vadász hírében áll. Szívesen mesél vadász kalandjairól, melyet trófeái bemutatásával egészít ki. Egy-egy vendéget kérésre ki is szokott vinni magával vadászatra, ahol a vendég tud fotózni rókát, őzet, szarvast és egyéb vadállatot. 

Az udvar 2,5 hektáron terül el, melyen számos barátságos állat él, akik imádják, ha simogatják. Balázsék háza egy külön álló épület, melyet egy térkövezett járda köt össze a vendégházzal 25 méteren. A vendégek számára fenntartott épület egy közösségi helységre étkezővel, két szobrára (saját fürdő és WC) és még egy helyiségre van felosztva, ahol mosogatni, italokat hűteni lehet. A közösségi élet fokozására találunk egy búbos kemencét, asztalt padokkal és egy tűzrakó helyet szintén padokkal. Mindkét szobában van televízió és wifi. 

Eddigi forgatókönyv:

Reggeli 6 órától, utána kávé vagy tea. Gyors öltözés és irány a lesbe, ami kb. 4 perc autóval. A lesben tudtok kávét főzni és ételt is, így az ebédet meg tudjátok ott oldani. Késő délután - kora este visszamentek a szállásra és vacsora, borozgatás, beszélgetés, másnapi menetrend megbeszélése. És ez így megy, ameddig bírjátok...

  • Számos más látnivaló is akad Attyapuszta környékén. Például a lestől párszáz méterre található a láprét, ahol igencsak nagy az élővilág. Fokozottan védett terület, amelyen található egy tanösvény is. 
  • Mintegy 15 kilométerre található a festői szépségű döbröntei várrom is, ahova érdemes napnyugta előtt érkezni a mesés panoráma megtekintésére.
  • Remek túrázási lehetőség van szintén 15-20 kilóméterre Pápakovácsitól a Pisztrángos tó Farkasgyepű határában egy csodaszép erdő mélyén. 
  • Ellenkező irányban van a Somló hegy, amely borászatáról híres

A szállást is a foglalás menüpont alatt tudjátok igényelni, illetve, ha van igényetek kirándulásra, szívesen segítünk és mesélünk részletesen.


Fotók a szállásról és a látnivalókról

Bal oldali ajtó vezet a közösségi helyiségbe, jobbra mellette az első szoba, ezt követi a második szoba, végül a tároló hűtővel és kiegészítőkkel.

Közösségi term, Trófea szoba, Étkező

Első szoba belülről

Második szoba

A ház körül élnek szamarak, libák, tyúkok, galambok, szarvasmarhák, kutyák, macskák és lovak. Kiváló esti program a szalonnasütés, bográcsozás, vagy a kemencében sütés.